Wie is Kwispel ?

“Kwispel” Hondenuitlaatdienst

Sinds 1997 een begrip voor Almere.

Sinds onze start deden wij de wandelingen in kleine groepen en dat kon toen op diverse plekken in Almere. Maar doordat wij al vrij snel begonnen te groeien, en één van de eerste waren die toen met de hondenuitlaat bezig waren werd ons een veld aangeboden waar wij tot op heden nog steeds gebruik van maken. Dit veld is 1 hectare groot en is voorzien van hekwerk rondom. Tevens hebben wij daar de beschikking over water zodat de honden te allen tijde kunnen drinken. ´s Ochtend beginnen wij met het ophalen van de honden in kleine groepen. Wij houden daarbij rekening om de ritten zo kort mogelijk te houden voor de honden. Aangezien wij met twee bussen rijden blijft er altijd een van ons op het veld zodat de ander verder kan gaan met het ophalen van de andere honden.

De honden verblijven bij ons ruim twee uur op het veld. Soms zelfs langer!

Strippenkaart

Wij werken met een strippenkaart die een half jaar geldig is. Dus in die tijd heeft U alle vrijheid in het meegeven van uw hond. Als uw hond op vaste dagen met ons mee gaat en U blijft onverwacht een dagje thuis heeft U tot ’s ochtends 07:30 uur de tijd om dit door
te geven en brengen wij U deze dag niet in rekening.

Daarnaast hebben onze klanten altijd tot 20:00 uur ’s avonds de tijd om de honden voor de volgende dag op te geven. U bent er dus niet afhankelijk van om de honden op vaste tijden mee te laten gaan. U kunt geheel zelf bepalen wanneer wij uw honden op komen halen.

Intake gesprek

Voorafgaand hebben wij altijd eerst een intake gesprek om ons voor te stellen en uw hond(en) te leren kennen. Uiteraard leggen wij u dan ook uit hoe wij te werk gaan. Wij werken uitsluitend samen wat betekent dat er altijd een van ons twee de hond op komt halen. U weet dus altijd wie er bij u aan de deur komt.

Betaling

Als wij de hond(en) bij U ophalen voor de uitlaat krijgt U van ons een strippenkaart die is voorzien van een strippenkaartnummer en de naam van de hond(en). Daarop vermelden wij ons bankrekening-nummer zodat U het bedrag direct kunt overmaken naar “Kwispel”. U hoeft dus geen contant geld neer te leggen.

Mocht U na dit verhaal nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via info@kwispelhondenuitdienst.nl of telefonisch op 06 55752467.

Met vriendelijke groet,

Kwispel Hondenuitlaatdienst
Harold & Michelle
Mobiel : 06 55752467